Temple Run: Brave

Temple Run: Brave 1.3

Populair renspel krijgt versie met Disney-sausje

Temple Run: Brave is een actiespel in het ren-je-rot-genre, waarbij je sprint voor je leven. Deze versie leent de gameplay van de originele Temple Run maar breidt het uit met boogschieten en frisse, nieuwe graphics. Het verhaal en de beelden zijn gebaseerd op de Disney/Pixar film Brave, met de vurige koningsdochter Merida als protagoniste. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Mooie graphics
  • Veel upgrades

TEGEN

  • Promotioneel hoort gratis

Goed
7

Temple Run: Brave is een actiespel in het ren-je-rot-genre, waarbij je sprint voor je leven. Deze versie leent de gameplay van de originele Temple Run maar breidt het uit met boogschieten en frisse, nieuwe graphics. Het verhaal en de beelden zijn gebaseerd op de Disney/Pixar film Brave, met de vurige koningsdochter Merida als protagoniste.

Het principe van Temple Run: Brave is eenvoudig maar dodelijk verslavend. De demonische beer Mordu zit Merida op de hielen en jij stuurt de Schotse heldin door je telefoon of tablet te bewegen. Een veegje omhoog doet de deerne springen en met veegjes naar links of rechts ga je de bocht om. Tijdens het rennen verzamel je muntjes, waarmee je de vaardigheden van onze roodharige renner verbetert. Af en toe verschijnen doelen, waar je op tikt om een pijl af te schieten (voor extra punten).

Net als de originele versie van Temple Run heeft deze variant een perfecte besturing. De veegjes op het scherm en de bewegingssensor combineren goed, wat Temple Run: Brave ontzettend verslavend maakt. Tel daarbij op de vele upgrades en je hebt een onverklaarbare dwang om na elke dood opnieuw te beginnen. Het enige nadeel van Temple Run: Brave zit hem in de prijs; in tegenstelling tot de originele versie kost dit spel geld. Dat is voor een kopie met een promotioneel sausje erover vreemd.

Temple Run: Brave is erg verslavend en vermakelijk dankzij een beproefd concept. Een promotionele game hoort geen geld te kosten, maar je hebt voor 79 cent toch wel erg veel pret.

— Arcade games —

Temple Run: Brave

Download

Temple Run: Brave 1.3